Our Legacy

Hos Kocksgatan 17 kan du hitta flera populära klädmärken, däribland klassiska och snygga kläder från Our Legacy. Detta märke grundades i Sverige år 2005 och har sedan dess skapat tidlösa och klassiska plagg som passar i varje mans garderob. Our Legacy designar bland annat användbara kläder såsom rockar, jackor, byxor, skjortor och sneakers. Färgskalan på plaggen går alltid i dova och jordnära klassiska färger vilket gör dem mycket lätta att kombinera med varandra. Detta är med andra ord kläder som passar utmärkt att bygga en basgarderob med. Ta en titt i vårt breda utbud och hitta just dina nya favoriter.

Our Legacy och märkets historia

Our Legacy grundades som sagt 2005. Grundarna av märket heter Jockum Hallin och Cristopher Nying. De fokuserade i början av karriären på att designa t-shirts med grafiska tryck. År 2007 kom den första kollektionen ut i butikerna och Richardos Klarén anslöt sig också till duon som delägare. Efter några år började man även designa andra plagg än t-shirts och 2012 släpptes den första riktiga kollektionen med ett mer varierat utbud. Det var också detta år man öppnade både en butik i Göteborg och sin flaggskeppsbutik på Jakobsbergsgatan i Stockholm. Numera har märket även vunnit ny mark och finns tillgängligt på flera ställen utanför Skandinavien.

Our Legacy håller en dov färgskala

Our Legacy tar fram en ny kollektion för varje säsong. Detta gör man med höga krav på kvalitet och material. Även om kläderna ofta är klassiska i snittet, har de i regel något litet extra som sticker ut. Här kan du till exempel hitta coola t-shirts i krossad sammet och spännande siluetter på både skjortor, byxor och tröjor. Man kan säga att märket passar ett brett spektrum av människor, både de som vill klä sig stiligt och klassiskt och de som vill sticka ut lite extra. Allt beror helt enkelt på hur man väljer att kombinera plaggen i de olika kollektionerna.

Klassiska snitt och jordnära färger

Att kombinera plagg från Our Legacy är inte svårt. Eftersom kläderna håller sig inom en ganska dov och lugn färgskala med färger som brunt, vitt, vinrött och marinblått blir plaggen väldigt lättmatchade. Det är också det som är tanken bakom alla kollektioner. I utbudet hittar du inte bara kläder utan även skor. Ett par bekväma sneakers i en klassisk färg passar till de flesta outfits. Du kan bära dem till jeansen för en snygg vardagsklädsel eller till och med välja att kombinera dem med en mer dressad byxa och kavaj på jobbet. På så sätt får du en avslappnad arbetsklädsel.

För att lyfta klädseln extra är olika accessoarer ett hett tips. Hos Our Legacy hittar du till exempel solglasögon, bälten, scarfs och handskar. En snygg skinnhandske är ett måste när det börjar bli kallt ute medan en scarf ger dig en mer genomtänkt look. Om du vill ha en riktigt snygg skjorta bör du titta på märkets utbud av just sådana. Här finns både klassiska varianter och skjortor med lite längd som ger ett mer modernt utseende. Bland tröjorna finns både tunnare bomullsvarianter och stickade tröjor av ull.

Skapa din basgarderob

Med kläder från Our Legacy skapar du enkelt en snygg garderob. Att ha en väl sammansatt basgarderob är verkligen grunden för en snygg klädsel och med hjälp av en bra bas känner du dig alltid välklädd. Du lyfter dessutom enkelt upp din stil med hjälp av olika accessoarer. Kläderna från Our Legacy lyckas med konststycket att vara både klassiska och samtidigt kännas moderna. Eftersom plaggen går i en dov färgskala är det extra lätt att hitta kläder som matchar med varandra. Plocka till exempel en snygg byxa, tröja och skjorta från utbudet och du är på god väg mot en perfekt garderob. Glöm inte att komplettera med ett par sneakers som låter dig gå bekvämt vart du än ska.